DEXT startades 2010 och ger ut fotoböcker och säljer utvalda fotoprodukter.

Kontaktuppgifter:

info@dext.se

Bakgrund

Dext har producerat och sålt böcker under en lång tid. Parallellt har Dext letat någon produkt som inte finns på svenska foto-marknaden och som höll tillräckligt bra kvalitet men inte hittat någon. På Photokina för några år sedan presenterades ett nytt stativ- och kulledsmärke, Leofoto, med produkter och kvalitet som imponerade på oss. Produktportföljen har hela tiden växt och fokus har legat kvar på högsta kvalitet. Märket har sedan dess vuxit riktigt starkt i Europa, Asien och USA med bra betyg och vi har följt märkets utveckling. Märket har dock inte funnits i Sverige, Danmark och Finland förutom en kort tid för några år sedan. Vi tyckte att Leofoto borde finnas igen och tog in märket 2019.


Framöver kan Dext ta in fler noga utvalda produkter. Dext ägs av White Balance AB.

DEXT AB
556800-6752
Box 262
116 74 Stockholm